wat we doen

01.

Verkoop & Advies

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de koop van uw nieuwe sanitaire ruimte. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren van begin tot eind. Geen vraag of uitdaging is te gek voor ons. In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan modellen staan. Dus kom eens langs om te ervaren, voelen en te zien. De koffie staat al klaar.

r-architecture-RfXkG1qm1RI-unsplash
02.

Installatie

Naast verkoop en advies hebben wij ook de expertise in huis om de sanitaire voorzieningen te installeren. En dat niet alleen, we hebben naast Korthout sanitair en tegels ook een handels- en klus bedrijf. Hier kun je terecht voor al je (ver) bouw opdrachten. Dus wil je naast je nieuwe badkamer ook een dakkapel om de badkamer te vergroten? Geen probleem, Korthout regelt het!

james-kovin-YQGPSblLPz0-unsplash
03.

Overige

We zijn van vele markten thuis en zoals we eerder al aangaven, geen uitdaging of vraag is te gek voor ons. Dus heb je een andere vraag op het gebied van bouwen, verbouwen, renoveren, sanitair of andere gelijksoortige zaken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen voor een passende oplossing voor elke vraag. 

annie-gray-WEWTGkPUVT0-unsplash

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik te optimaliseren.